Багц болон төлбөр
Subscription хэсгээс худалдан авалтын түүх, ашиглаж буй багцын мэдээлэл, хэрэглэгчийн тоо зэрэг захиалгатай холбоотой бүх мэдээллийг харах боломжтой
Subscription хэсэг нь дараах хуудсуудаас бүрдэнэ.
- My Bitrix24 Plan – Bitrix24 төлөвлөгөө
- Upgrade – Багц ахиулах
- Customization request – Өөрчлөн тохируулах хүсэлт
- Trial mode – Туршилтын горим
- Support24 – Support24 (тусламж, дэмжлэг)
- Purchase history– Худалдан авалтын түүх
- Billing info – Төлбөрийн мэдээлэл
My Bitrix24 Plan, Customization request болон Billing info хуудсууд нь зөвхөн Bitrix24 -ийн администраторт нээлттэй байдаг.

My Bitrix24 Plan
Plan. Одоогийн ашиглаж буй багцын мэдээллийг харах, багцыг сунгах эсвэл хөнгөлөлтийн купон идэвхжүүлэх боломжтой.
Bitrix24 багцууд
Users. Таны ашиглаж буй багцад хэдэн хэрэглэгч ашиглах боломжтой талаарх мэдээллийг харуулна.
Bitrix24 Cloud багцуудын хэрэглэгчийн тоо
Cloud Storage. Өгөгдлийн сангийн хэмжээ, Drive ашиглалтын мэдээллийг харуулна. Хадгалах сангийн хэмжээ нь хязгаартай бөгөөд таны ашиглаж буй багцаас хамаарна.
Cloud storage
Telephony. Хэрэв та Telephony ашиглаж байгаа бол үлдэгдлээ харах болон цэнэглэх боломжтой.
Bitrix24 Telephony төлбөр
Telephony холболтын сонголтууд
Email sending limits. Bitrix24 -с илгээсэн имэйлийн тоог хянах боломжтой. Сард илгээх боломжтой имэйлийн дээд хэмжээ нь таны ашиглаж буй багцаас хамаарна.
Bitrix24 Mail -ийн боломжууд болон багцын сонголтууд

Upgrade
Өөрийн хэрэгцээнд тохирох Bitrix24 багцыг сонгохын тулд багцуудыг харьцуулан үзэх боломжтой.

Customization request
Хэрэв та өөрийн хэрэгцээнд тохирох багц сонгох эсвэл Bitrix24 -ийг байгууллагынхаа ажлын онцлогт нийцүүлэн тохируулахад тусламж хэрэгтэй бол Bitrix24 -ийн албан ёсны түнш болох биднээс үйлчилгээ авах боломжтой.

Trial mode
Trial mode нь Professional төлбөртэй багцын боломжуудыг 15 хоногийн турш ашиглах боломжийг олгодог. Багц худалдан авахаас өмнө Bitrix24 -ийн хэрэгслүүдийг туршиж үзэхийн тулд энэ горимыг идэвхжүүлнэ.
Туршилтын хугацаа дууссаны дараа таны Bitrix24 бүртгэл автоматаар өмнө ашиглаж байсан багц рүү шилжинэ. Туршилтын хугацаанд ашигласан нэмэлт хэрэгслүүдийн өгөгдөл хадгалагдах боловч тэдгээрт хандах эрх хязгаарлагдах эрсдэлтэй. Та тохирох Bitrix24 багц рүү шинэчилсний дараа тухайн өгөгдөлд хандах эрх автоматаар сэргэнэ.
Trial mode -ийг зөвхөн нэг удаа идэвхжүүлэх боломжтой. Энэ нь Free, Basic (зарим бүс нутагт ашиглах боломжгүй) болон Standard багцуудад хамаарна.

Support24
Хэрэв танд асуулт байвал манай Support -тэй холбогдож болно.

Purchase history
Энэ хэсгээс худалдан авсан багц болон захиалга (Subscription) -ын дэлгэрэнгүй мэдээллийг харах боломжтой.
Billing info
Энэ хэсэгт төлбөрийн болон тооцооны мэдээллээ шинэчлэх боломжтой.
Төлбөр болон тооцооны мэдээлэл өөрчлөх
