SabaX Digital Experience Bitrix24 CRM Тусламжийн төв

Мэдлэгийн сан устгах

Мэдлэгийн санг зөвхөн шаардлагатай хандалтын эрхтэй хэрэглэгч устгах боломжтой.
Байгууллагын мэдлэгийн сангийн хандалтын эрх

Мэдлэгийн санг устгахын тулд:

  1. Employees → Knowledge base табыг нээнэ.
  2. Устгахыг хүссэн мэдлэгийн сангаа сонгоно.
  3. Actions → Delete knowledge base сонгоно.
Мэдлэгийн сан устгах

Систем устгасан мэдлэгийн санг Recycle bin рүү шилжүүлэх бөгөөд энд 30 хоног хадгалагдана.

Устгасан мэдлэгийн санг харах:

  1. Recycle bin нээнэ.
  2. Filter ашиглан мэдлэгийн санг хайж олно.
Мэдлэгийн сан устгах
Мэдлэгийн сан устгах

Мэдлэгийн сан бүрийн бүрэн устгагдахад хэдэн хоног үлдсэн мэдээлэл харагдана.

Мэдлэгийн сан устгах

Мэдлэгийн санг сэргээх:

  1. Recycle bin нээнэ.
  2. Сэргээх мэдлэгийн сангаа олно.
  3. Actions → Recover knowledge base -ийг сонгоно.

Устгасан мэдлэгийн санг 30 хоногийн дотор сэргээх боломжтой.

Мэдлэгийн сан устгах